Stories

TURBO zoekt nieuwe projectcoördinator!

Michiel Vanden Abeele geeft na 5 jaar de fakkel door, en dus is De Republiek op zoek naar een nieuwe projectcoördinator voor het platform in Brugge voor ondernemende jongeren, TURBO.

Wordt jij enthousiast van het motiveren van jongeren, heb je een grote brok interesse in ondernemerschap en ben je organisatorisch sterk? Ben jij de persoon die ze zoeken? Stuur dan zeker je CV en motivatiebrief naar ikwilwerken@republiekbrugge.be t.a.v Michiel Vanden Abeele. De deadline is zondag 12 september 2021 voor middernacht!

Algemene omschrijving van de functie:

Je staat in voor de coördinatie van het ecosysteem rond jongeren en ondernemen. Je hebt oog voor een goede samenwerking en relatie tussen de diverse partners (inclusief de lokale overheid) binnen het ecosysteem, en voor een goede integratie van de verschillende deelecosystemen met hun specifieke focussen (sociaal, studen- ten …). Je plaatst het programma evenwichtig binnen dit netwerk en waakt over een inhoudelijk geörienteerde spreiding.

Bij dit alles heb je steeds oog voor alle vormen van ondernemerschap (cfr. sociaal, cultureel, creatief …), en voor het bereiken van zoveel mogelijk jongeren vanuit een inclusieve blik. Vanuit een lokale dynamiek richt je jouw blik op de Vlaamse en internationale context, steeds met zin voor samenwerking, engagement en innovatie. Het eerste jaar fungeer je onder de vleugels van de huidige coördinator waarna je zelf de touwtjes in handen neemt.

De volledige vacature vind je hier.