Kalender

TURBO (i.s.m VIVES & HOWEST) presenteert Luk Dewulf – Over talenten en ondernemen

  • 20.02
  • 19h
  • VIVES - Campus Brugge, Xaverianenstraat 10, 8000 Brugge

Luk Dewulf schreef het boek “Ik kies voor mijn talent” , het was zijn eerste publicatie voor een groot publiek. Dit boek is ondertussen toe aan zijn 15e druk. Vanaf dan bestond een groot deel van zijn werk uit het inspireren van onderwijs en bedrijfsleven en uit het ondersteunen van organisaties, om het talentgericht denken te integreren in het personeelsbeleid.

Luk Dewulf, veel gevraagd spreker over talenten en waarderend veranderen, brengt een lezing over talent en wat is het om te kiezen voor jouw talenten. Hoe kan dit bijdragen tot ondernemen. Hij schreef hier verschillende boeken over.

“Kiezen om te leven vanuit je talenten is kiezen om ondernemer te worden van je leven.”

Wat is talent? Wat is het verschil tussen “talent” en “talent in actie”. Hoe ontdek je je eigen talent? Hoe ontwikkel je het? Welke vaardigheden kan je leren om meer uit je talent te halen? En wat doe je met die dingen waar je echt niet goed in bent. Hoe neem je verantwoordelijkheid voor je resultaten door vooral jezelf te blijven?

Luk Dewulf brengt een boeiend verhaal met veel concrete voorbeelden en illustraties. In de lezing kom je niet alleen meer te weten over je eigen talenten. Je krijgt ook concrete inzichten die je helpen resultaten te halen en hoe je vanuit die talenten nog betere resultaten kunt halen.

Welke resultaten en hoe dit aan te pakken vanuit talenten kan je gratis horen tijdens de voordracht op dinsdag 20 februari 2018.

 

‼️SLECHTS 40 TICKETS BESCHIKBAAR – WEES ER SNEL BIJ ‼️
INSCHRIJVEN VIA:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-turbo-ism-vives-howest-presenteert-luk-dewulf-over-talenten-en-ondernemen-41997093437?ref=estw

Een samenwerking tussen Hogescholen VIVES en HOWEST in functie van TURBO.

TURBO is een project die gerealiseerd wordt met de steun van Europees Fonds Voor Regionale Ontwikkeling, Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen en Provincie West-Vlaanderen.